Verhuur

Het terrein, clubgebouw en schip van de Zeeverkennersgroep Sint Joris is te huur voor scoutinggroepen en bekenden (leden/verenigingen). De groep ligt in de wijk Orthen in ‘s-Hertogenbosch, op het puntje van een landtong, aan het water.

Interesse in de huur van het schip of clubgebouw? Neem na het lezen van de informatie dan contact op met de verhuurcoördinator via het onderstaande contactformulier.

Clubgebouw

Het clubgebouw bestaat uit één groepsruimte, een kleine koffieruimte/keuken en één toilet. Het gebouw is geschikt voor maximaal 50 personen (dagverblijf). In de groepsruimte bevinden zich een open haard en een houtkachel met stookhout en de vloer is voorzien van vloerverwarming. In de koffieruimte/keuken kan je gebruik maken van een aanrecht, spoelbak met koud/warm stromend water, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, afwasmachine en één elektrische kookpit.

Het clubhuis is van oktober t/m maart niet te huur op zaterdagen (en zondagen).

Makke Beer III

Wachtschip MS Makke Beer III kan worden gebruikt als dag- en nachtverblijf voor maximaal 30 personen. De kombuis is voorzien van koud stromend water, keukengerei, koelkast en 5 grote gaspitten. Houten tafels en banken, stoelen, matrassen zijn aanwezig in het ruim en de sanitaire ruimte is voorzien van 2 toiletten en 1 wasbak met koud stromend water. Er is voor de huurder geen toegang tot andere ruimtes dan dek en ruim.

Het schip is van oktober t/m maart, met Pinksteren en de eerste drie weken van de zomervakantie (regio Zuid) niet te huur.

Het is niet mogelijk om het schip varend te huren (voor vaartochten e.d.)

Terrein

Ons terrein beslaat de hele punt van de landtong, met als grenzen de fietsenstalling en de slagboom naast ons clubhuis. De rest van de landtong is terrein van Watersportvereniging Viking en dus niet inbegrepen bij de huur! Op het terrein rond het clubhuis kunnen tenten worden opgezet om te overnachten of als afdak voor catering, barbecue e.d. Met toestemming van de verhuurcoördinator is er een mogelijkheid om vuur te stoken op de aangewezen stookplek.

Het is niet mogelijk afval achter te laten, afval dient door de huurder zelf meegenomen te worden.
Het is niet toegestaan de afval weg te gooien in prullenbakken en containers op de landtong (eigendom WSV Viking).

Veiligheid

Veiligheid is van groot belang. Voor al onze ruimten hebben wij een gebruiksvergunning van de brandweer, wat betekent dat het aan alle eisen voldoet. Het gebouw en schip zijn voorzien van een brandalarm, vluchtwegen, noodplattegronden en voldoende blusmiddelen.

Randvoorwaarden

 • We verhuren alleen aan andere scoutinggroepen en bekenden (leden, familie, verenigingen);
 • Het clubhuis is van oktober t/m maart niet te huur op zaterdagen (en zondagen);
 • Het schip (Makke Beer) is van oktober t/m maart, met Pinksteren en de eerste drie weken van de zomervakantie (regio Zuid) niet te huur. Het is niet mogelijk om het schip te huren voor vaartochten e.d.;
 • Verhuur moet op geen enkele wijze problemen opleveren voor het draaien van de groep;
 • Verhuur vindt alleen plaats buiten de opkomsttijden van de speltakken (zaterdagen van 9:00 tot 15:00). Uitzonderingen hierop alleen mogelijk na toestemming van schipper(s) en verhuurcoördinator;
 • Verhuur moet geen problemen opleveren met de buren (geen afval achterlaten/storten in hun containers);
 • Het is niet mogelijk afval achter te laten, afval dient door de huurder zelf meegenomen te worden;
 • Ruimtes worden minimaal zo schoon opgeleverd als ze waren;
 • Voor de huurders worden (aanvullende)regels opgesteld en op de naleving hiervan zal worden toegezien door de verhuurcoördinator. Aanwijzingen van staf- en bestuursleden worden altijd opgevolgd.

Interesse gekregen in de huur van het schip of clubgebouw? Neem contact op met de verhuurcoördinator via onderstaand formulier.

Contact verhuurcoördinator

  Je naam*

  Je organisatie

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Waar ken je de ons van? (we verhuren alleen aan bekenden en scoutingroepen)*

  Huur datum*
  t/m

  Hoeveel personen?*

  Wat wil je huren?*

  Met overnachting?

  Waar wil je onze locatie voor gebruiken?*

  Overige informatie

  Locatie