Uitschrijven

Wilt u het lidmaatschap beëindigen? Wat jammer dat u het lidmaatschap wilt opzeggen.

Uitschrijven kunt u via het onderstaand uitschrijfformulier en separaat de leiding van de speltak op de hoogte te brengen.
U heeft één maand opzegtermijn. Voor eventuele restitutie van de teveel betaalde contributie kunt u een e-mail sturen aan de penningmeester.

Reden van opzegging
Graag horen we ook van u de reden van opzegging. Dit voor een beeldvorming van de aard van de opzegging.
Mogelijk was u ergens ontevreden over en kunnen wij hier als vereniging weer van leren.

Alle kinderen op Scouting!
Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om voor de volle 100% mee te doen aan het uitdagende, actieve, sociale en superleuke activiteiten van onze vereniging. De financiële thuissituatie van een kind mag hierin geen spelbreker zijn. We proberen de contributie zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door onder andere financiële acties, zelfwerkzaamheid en steun van sponsors. Zijn financiële oorzaken toch de reden om het lidmaatschap bij Scouting te beëindigen? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Dan zoeken we naar een passende oplossing.

Uitschrijfformulier

Naam ouder/verzorger*

Je e-mailadres*

Naam uit te schrijven lid*