Dolfijnen (8-12 jaar)

Elke zaterdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur maken de dolfijnen spelenderwijs kennis met het water. Door activiteiten op en rond het water leren de dolfijnen het water kennen en omgaan met de verschillende boten. Voor het zeilen in teamverband hebben we lelievletten en de meer ervaren zeiler mag zelfstandig varen in een van onze optimisten.

De dolfijnen spelen ook met elkaar op het land, net als de welpen bij landscouting. Door het jaar heen zijn er verschillende uitstapjes waarbij we bijvoorbeeld naar het zwembad of een grote speeltuin gaan. Daarnaast organiseren we veel leuke activiteiten op ons eigen terrein. We gaan lekker eten met nieuwjaar, gokken in ons eigen casino en we installeren de nieuwe jeugd.

De dolfijnen gaan drie keer in het jaar op kamp. Het eerste kamp van het jaar is een dropping, een grote speurtocht naar de plek van overnachten. Met Pinksteren doen we mee aan het regionale kamp, drie dagen lang wedstrijden tegen andere groepen. Het seizoen sluiten we af in de zomervakantie met het grootkamp, een themakamp van vijf dagen.