Verhuur

Het terrein, clubgebouw en schip van de Zeeverkennersgroep Sint Joris is te huur voor scoutinggroepen, verenigingen en bekenden(leden). De groep ligt in de wijk Orthen in 's-Hertogenbosch, op het puntje van een landtong, aan het water.

Clubgebouw

Het clubgebouw bestaat uit één groepsruimte, een kleine keuken en een toilet. Het gebouw is geschikt voor maximaal 50 personen (dagverblijf). In de groepsruimte bevinden zich een open haard en een houtkachel met stookhout en de vloer is voorzien van vloerverwarming. In de keuken kan je gebruik maken van een aanrecht, spoelbak met koud/warm stromend water, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, afwasmachine en 2 elektrische kookpitten. 

In de periode oktober t/m maart is er geen verhuur mogelijk van het clubhuis op zaterdagen (en zondagen).

Makke Beer III

Wachtschip MS Makke Beer III kan worden gebruikt als dag- en nachtverblijf voor maximaal 30 personen. De kombuis is voorzien van koud stromend water, keukengerei, koelkast en 4 grote gaspitten. Houten tafels en banken, stoelen, matrassen zijn aanwezig in het ruim en de sanitaire ruimte is voorzien van 2 toiletten en 1 wasbak met koud stromend water. Er is voor de huurder geen toegang tot andere ruimtes dan dek en ruim, tenzij anders overeengekomen. Het is niet mogelijk om het schip te huren voor vaartochten e.d.

In de periode oktober t/m maart, met Pinksteren en de eerste drie weken van de zomervakantie (regio Zuid) is er is geen verhuur van de Makke Beer mogelijk.

Terrein

Ons terrein beslaat de hele punt van de landtong, met als grenzen de fietsenstalling en de slagboom naast ons clubhuis. De rest van de landtong is terrein van Watersportvereniging Viking en dus niet inbegrepen bij de huur! Op het terrein rond het clubhuis kunnen tenten worden opgezet om te overnachten of als afdak voor catering, barbecue e.d. Met toestemming van de verhuurcoördinator is er een mogelijkheid om vuur te stoken op de aangewezen stookplek.

Het is niet mogelijk afval achter te laten, afval dient door de huurder zelf meegenomen te worden.

Veiligheid

Veiligheid is van groot belang. Voor al onze ruimten hebben wij een gebruiksvergunning van de brandweer, wat betekent dat het aan alle eisen voldoet. Het gebouw en schip zijn voorzien van een brandalarm, vluchtwegen en voldoende blusmiddelen.

Zie ook: Noodplattegrond

Doelgroep

Scoutinggroepen en anderen binnen ons netwerk.

Randvoorwaarden

  • Verhuur moet op geen enkele wijze problemen opleveren voor het draaien van de groep;
  • Verhuur vindt alleen plaats buiten de opkomsttijden van de speltakken (zaterdagen van 9:00 tot 15:00). Uitzonderingen hierop alleen mogelijk na toestemming van schipper(s) en verhuurcoördinator;
  • Verhuur moet geen problemen opleveren met de buren (geen afval achterlaten/storten);
  • Ruimtes  worden minimaal zo schoon opgeleverd als ze waren en afval wordt door de huurder zelf meegenomen te worden.;
  • Voor de huurders worden (aanvullende)regels opgesteld en op de naleving hiervan zal worden toegezien door de verhuurcoördinator. Aanwijzingen van staf- en bestuursleden worden altijd opgevolgd.

Verhuur

Interesse gekregen in de huur van het schip of clubgebouw? Neem contact op met de verhuurcoördinator.