Seizoens- en jubileumopening: 75 jaar!

Slingers, vlaggetjes, confettikanonnen, heerlijke zelfgemaakte Sint Joris taart en niet minder dan negen overzwemmers van de dolfijnen naar de zeeverkenners tijdens de seizoens- en jubileumopening. Ook sprongen vier oud-zeeverkenners op kleurrijke wijze de loodsengroep binnen.

Een extra feestelijke start van het nieuwe seizoen, want we bestaan dit jaar 75 jaar, hoera! Dat betekent al 75 jaar met elkaar avonturen beleven op -en rond het water. En komend jaar wordt geen uitzondering. We zullen verschillende momenten in het seizoen aangrijpen om onze 75 jaar te vieren. Een klein tipje van de sluier? Een speciale jubileumactiviteit voor jeugd -en stafleden en in juni 2022 een jubileumdag voor iedereen, mét reünie voor alle oud-zeeverkenners. Data en informatie hierover volgt.