Veel klussen afgevinkt tijdens NL-doet

Tijdens NL-DOET was er ook bij ons weer een grote voorjaars-klussendag. Gelukkig was het, ondanks de voorspellingen, droog weer. Er is op deze dag flink wat werk verzet. Op de Makke Beer is de kombuis grondig schoon gemaakt, de slaapruimte van de staf, het vooronder, is wit geschilderd en voor de aggregaat is een onderstel gelast. Ook de steiger is schoon gespoten. Verder is er een nieuwe ruit in de keuken geplaatst, de vloer van de open haard is hersteld en onze voorraad hout is weer bijgevuld.

Alle actieve ouders, staf- en bestuursleden en andere vrijwilligers ontzettend bedankt voor de inzet. Onze klussenlijst is dankzij jullie weer een stuk korter. Het aantal ouders op deze dag viel wat tegen, maar er komen dit jaar nog twee klussendagen, dus er is ruimte voor een herkansing.