Dropping dolfijnen

Het was een lange, spannende speurtocht. Veel lastige opdrachten en vragen maar door hun moed en samenwerking konden ze alles aan.

De eerste opdracht was slechts een kompasrichting voor beide groepen maar al snel liep er een riviertje over het pad en hebben ze door middel van een touwbrug het water overgestoken. Na 3 kilometer kwamen de dolfijnen op het punt waar de tweede opdracht begon.

Foto's van een plek in de buurt met een vraag. Goed beantwoorde vragen helpen je de goede kant uit en een fout antwoord stuurt je verkeerd. Gelukkig zijn ze niet dom en konden we de weg vervolgen zonder ook maar één fout te maken. Alhoewel de laatste vraag wel erg lastig was, 'zullen we hier maar aanbellen om het te vragen?' De bel rinkelt en ze rennen van schrik weg, 'Mocht dat wel, het was immers al laat en misschien sliepen de bewoners al'. Blijkt dit huis de drinkpost te zijn en krijgen we naast wat drinken ook nog een broodje knakworst!

Het laatste gedeelte van de tocht gaat beginnen. De stripkaart is een lastige routebeschrijving tijdens een dropping en dus moesten ze nog goed opletten dat ze niet in de laatste kilometer toch nog verkeerd zouden lopen. Eenmaal aangekomen op de slaapplek is er nog tijd voor een kampvuur en wat renspellen.