Stem op ons! Rabo ClubSupport

Alle klanten van de Rabobank in de regio Den Bosch kunnen vanaf maandag 4 oktober stemmen op Zeeverkenners Sint Joris voor de Rabo Clubsupport! Er wordt in de regio weer een flink bedrag verdeeld onder verenigingen! Hoe meer stemmen hoe meer geld we als club ontvangen.

Dit geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken om de aanlegsteiger van de lelievletten op te knappen. Het houtwerk is nodig aan vervanging toe. We hopen zo weer een mooie veilige steiger te hebben voor de komende jaren. Klik hier voor meer informatie over de campagne.

Hoe kan ik stemmen? De Rabobank beschrijft:
"Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober."

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,