Maritiem- 15, 16 & 17 september

In het weekend van 15, 16 & 17 september is het weer tijd voor het tweejaarlijks ’s-Hertogenbosch Maritiem. De Makke Beer ligt het hele weekend afgemeerd in de Zuid-Willemsvaart tegenover de Citadel waar deze te bezoeken is tussen 12:00 en 16:00. Er zijn daarnaast verschillende waterige activiteiten in de binnenstad in het kader van de Bossche Waterweek (waar Maritiem onder valt).

Op vrijdagavond zijn alle leden van harte welkom om vanaf 20.00 uur op het dek te komen kijken naar de openingsshow. Het openingsconcert wordt om 20:30 verzorgd door de Koninklijke Militaire Kapel ‘JWF’ met Linda Wagenmakers. Het openingsconcert wordt rond 22:00 afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf verschillende locaties op en rondom de Citadel. Vanaf 20:00 staat er koffie klaar en wordt er aansluitend voor hapjes en drankjes gezorgd. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd. Deze avond is formeel geen groepsactiviteit. Dit houdt in dat de ouders zelf de verantwoordelijkheid over hun kinderen dragen.

Zaterdag gaan de zeeverkenners onder anderen roeien, zeilen, wrikken en onze groep promoten. Naast onze eigen activiteiten coördineren we het Kinder-Maritiem namens de organisatie en ondersteunen we oud-leden bij het verhuur van een aantal bootjes. De motorbootjes voor 4 a 5 personen zijn per uur te huur vanaf 39 euro op de Makke Beer.

Voor meer informatie kijk je op www.maritiemshertogenbosch.nl en www.bosschewaterweek.nl 
Kijk ook eens naar de Bossche Waterweek app!