Geen opkomsten tot 1 juni in verband met coronavirus

Beste leden en ouders,

In verband met het coronavirus (COVID-19) is er geen Dolfijnen en Zeeverkenners opkomst tot 1 juni.

We hebben er voor gekozen de voor de Dolfijnen en Zeeverkenners geplande opkomsten en activiteiten af te lassen. Met dit besluit sluiten we ons aan bij het advies van het kabinet om op dit moment sociale contacten in het algemeen te beperken.

We zullen u, zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten en activiteiten die na deze datum volgen.

Fijne feestdagen & gelukkig nieuwjaar 2020!

2019 was voor Zeeverkennersgroep Sint Joris weer een geslaagd jaar. Er zijn dit jaar veel leuke activiteiten ondernomen zoals de Landelijke Zeilwedstrijden en Pinksterkamp. De zeeverkenners zijn op kamp/beroepenjacht geweest in Zuid-Holland en de dolfijnen hebben als detectives een misdaad opgelost bij de Afgedamde Maas.

Ook op klusgebied was het een succesvol jaar. We hebben naast het gebruikelijke onderhoud, een nieuw toilet in de Makke Beer. Graag bedanken we alle vrijwilligers die dit tot een geslaagd jaar hebben gemaakt!

We wensen iedereen een behouden vaart in 2020!

Nieuwe Toiletruimte Makke Beer

Afgelopen winterseizoen 2019 zijn staf, Team Makke Beer en ondersteuning hard bezig geweest met het toekomstbestendig maken van het sanitair op de Makke Beer. Met onder andere een nieuwe vloer met putje, extra opslagruimte voor bezems en schoonmaakartikelen en onderhouds- en schoonmaakvriendelijke wanden is het een geslaagd project geworden!

De toiletten zijn met Pinksteren in gebruik genomen en in 2020 worden de puntjes op de i gezet.

Kijk hier voor meer foto's van het project.

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,