Makke Beer op de werf- boegschroef

Afgelopen november is de Makke Beer weer naar de werf geweest. Tijdens deze werfbeurt is naast het reguliere onderhoud en de certificering een boegschroef geïnstalleerd.

Al enkele jaren speelt de gedachte om de vaareigenschappen van het schip te verbeteren. Met de groeiende veiligheids- en opleidingseisen en toenemende beroepsvaart in ons vaargebied (Waal en Maas) is er behoefte aan meer manoeuvreerbaarheid van het schip. Een boegschroef verbeterd de manoeuvreerbaarheid aanzienlijk en is tegenwoordig bij schepen van onze lengte de standaard.

De komende maanden zal er nog druk gewerkt worden om het boegschroef project af te ronden.

Voor alle foto's kijk je in ons fotoalbum.

Bedankt voor het stemmen!- Rabo ClubSupport

Bedankt voor het stemmen! We hebben een mooi bedrag opgehaald.

Alle klanten van de Rabobank in de regio Den Bosch konden vanaf maandag 5 oktober stemmen op Zeeverkennersgroep Sint Joris voor de Rabo ClubSupport. Er is in de regio weer een flink bedrag verdeeld onder verenigingen.

Het opgehaalde geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken voor de nieuwe zeilen van de Groene Draeck, zodat onze meiden loodsen groep weer vooruit kan.

Nieuwe zeeverkenners, schipper en loodsen

Gisteren hebben we een geslaagde seizoensopening gehad! Onze oudste Dolfijnen zijn overgezwommen naar de zeeverkenners. Suus is na zeven jaar gestopt als Dolfijnenstaflid en overgezwommen naar de zeeverkennersstaf.

Stijn Mickers heeft zijn groene schipperslintje na 6 jaar schipper van de zeeverkenners overgedragen aan Auke.

Als laatste hebben we een nieuwe loodsengeneratie. Voor het eerst in de geschiedenis een generatie met alleen maar dames.

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,