Stem op ons! Rabo ClubSupport

Alle klanten van de Rabobank in de regio Den Bosch kunnen vanaf maandag 4 oktober stemmen op Zeeverkenners Sint Joris voor de Rabo Clubsupport! Er wordt in de regio weer een flink bedrag verdeeld onder verenigingen! Hoe meer stemmen hoe meer geld we als club ontvangen.

Dit geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken om de aanlegsteiger van de lelievletten op te knappen. Het houtwerk is nodig aan vervanging toe. We hopen zo weer een mooie veilige steiger te hebben voor de komende jaren. Klik hier voor meer informatie over de campagne.

Hoe kan ik stemmen? De Rabobank beschrijft:
"Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober."

Seizoens- en jubileumopening: Sint Joris 75 jaar!

Slingers, vlaggetjes, confettikanonnen, heerlijke zelfgemaakte Sint Joris taart en niet minder dan negen overzwemmers van de dolfijnen naar de zeeverkenners tijdens de seizoens- en jubileumopening. Ook sprongen vier oud-zeeverkenners op kleurrijke wijze de loodsengroep binnen.

Een extra feestelijke start van het nieuwe seizoen, want we bestaan dit jaar 75 jaar, hoera! Dat betekent al 75 jaar met elkaar avonturen beleven op -en rond het water. En komend jaar wordt geen uitzondering. We zullen verschillende momenten in het seizoen aangrijpen om onze 75 jaar te vieren. Een klein tipje van de sluier? Een speciale jubileumactiviteit voor jeugd -en stafleden en in juni 2022 een jubileumdag voor iedereen, mét reünie voor alle oud-zeeverkenners. Data en informatie hierover volgt.

Bestel de nieuwe Jubileumtrui!

Het is groot feest, want Zeeverkennersgroep Sint Joris bestaat 75 jaar en dat vieren wij!

Dit doen we met verschillende jubileumactiviteiten tijdens het nieuwe seizoen maar als eerste met een fantastische jubileum trui. Deze wil je niet missen!

Onderstaand een impressie van het ontwerp. De truien gaan lekker lang mee want zijn van een degelijke kwaliteit.

De trui is er in alle maten voor €24,95 te krijgen. Wil jij deze limited edition trui nu ook hebben? Vul dan dit formulier in vóór 15 september en maak €24,95 over naar NL91 RABO 0178 0509 38 o.v.v. "Trui" en naam (lid).

Heb je nog vragen? Stuur ze dan naar vriendenvan<at>zv-sintjoris.nl!

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,