Tweede plek landelijke zeilwedstrijden 2015!

Dit weekend waren de "Landelijke Scouting Zeilwedstrijden" op het Veluwemeer bij Harderwijk het toneel van de slag om de hoofdprijs op het gebied van zeilen binnen Scouting Nederland. Onze zeeverkenners namen met de 842 deel aan de wedstrijden. En behaalde de tweede plaats in de klasse t/m 17 jaar! We zijn natuurlijk super blij met-, en erg trots op de prestatie van al onze zeeverkenners!

Bak 842 (van L naar R): Jeffrey, Stijn, Lars, Jelle, Jaap (Roerganger) & Friso (Staat niet op de foto)

Zie ook: lszw.scouting.nl

Sponsor onze groep gratis!

Hoe werkt gratis sponsoren? Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Sint Joris, anoniem en zonder dat het u een cent extra kost!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Lekker en gemakkelijk. Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas.

Dus ga voor de volgende online aankoop langs www.zv-sintjoris.nl en gebruik SponsorKliks. (button links op de site).

Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum: Thuisbeszorgd.nl, Bol.com, iTunes, Booking.com, Wehkamp, Zalando, Kras, Aktiesport, Expedia, Vodafone, Mediamarkt, KLM, Bart Smit, Blokker, Essent, Expedia, Tele2, Deal Extreme etc.

Via de onderstaande button kunt u ons gratis sponsoren bij een online aankoop!

“Vrienden van” op koers

De afgelopen periode hebben we door middel van een brief en mail oudleden benaderd om lid te worden van de “Vrienden van Sint Joris”. De Vrienden van Sint Joris zijn oud-zeeverkenners die verbonden willen blijven met elkaar en de groep. Eenmaal per jaar ontmoeten deze vrienden elkaar tijdens een leuke activiteit en dragen bij aan het voortbestaan van Sint Joris.

Uitnodiging
De eerste mogelijkheid voor oudleden om een kijkje te komen nemen is tijdens het tweejaarlijkse Maritiem. De Makke Beer ligt met Maritiem het hele weekend afgemeerd in de Zuid-Willemsvaart tussen het ponton van de Genie en de ophaalbrug, ter hoogte van LAS-feestartikelen. Op vrijdagavond 18 september zijn alle (oud) leden van harte welkom om vanaf 20:30 uur op het dek te komen kijken naar de opening, welke wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Aanmeldingen “Vrienden van”
Tot op heden hebben we een mooi aantal aanmeldingen mogen ontvangen en we hopen er nog meer temogen ontvangen, om volgend jaar tijdens ons 70jarig jubileum een reünie te kunnen organiseren.

Een greep uit de “Vrienden van” die zich al hebben aangemeld:

Jan Beenakker
Hein Pessers

Arno van den Broek
Markus Kooiman
Rutger Boerman
Tim Duinmeijer
Etc.

Enthousiast? Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook: Oprichting Vrienden van