Grootkamp 2018 - dolfijnen

Hallo allemaal!

Het dolfijnenkamp begint al over een paar weken en we hebben er allemaal al ontzettend veel zin in! Afgelopen weken hebben we de glijbaan en de schommel op de vlotten al uitgebreid getest en ondervonden dat deze mee mogen.Tijdens het controleren van alle spullen heeft de leiding iets op het terrein gevonden. Het lijkt wel op een uitnodiging uit het verleden!

'Weledele vinder van dit bericht,

U wordt door de REGERING der Stad Heusden,

uitgenoodigd op het DINER, aan Zijne Majesteit de Koning, aangeboden;

hetwelk op Maandag den dertiende Augustus des namiddags ten 1200 uur bij strandbad Well' te Well gegeven zal worden.

Hoogachtend,

Den Stads-Monnik'

Het ziet er naar uit dat we een een bezoek gaan brengen aan de tijd van de ridders en jonkvrouwen! Omdat we bij de dolfijnen wel houden van een avontuur, zullen wij maandag 13 augustus om 11:00 uur zeker bij 'strandbad Well' te Well aanwezig zijn.

Als je op bezoek gaat bij de koning doe je natuurlijk je mooiste kleding aan en je haar netjes, dus alle spullen die hiervoor nodig zijn moeten mee op kamp.

Dankzij www.feestwinkelxl.nl kan de staf zich op hun best vertonen aan de koning. Bedankt feestwinkelXL voor deze mooie verkleedkleding!

Leve de Koning!
Hoera! Hoera! Hoera!

Groetjes,

De dolfijnenstaf

Sjors Sportief

Wij doen dit jaar mee met Sjors Sportief om kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met waterscouting en onze vereniging. Ken jij nog iemand die het misschien wel leuk vindt om een keer mee te doen? Dat kan met een inschrijving via sjorssportief.nl of via onze website.

Succesvol Maritiem!

Maritiem en de Bossche Waterweek was een geslaagd weekend voor de Sint Joris. De tweejaarlijkse traditie zorgde voor de nodige gezelligheid en (sportieve)uitdagingen. Vrijdagavond wisten vele ouders, leden, relaties en 'vrienden van St. Joris' het dek van de Makke Beer te vinden voor een informele receptie. Ondanks de dreiging van slecht weer het gehele weekend is de vrijdagavond goed verlopen en kon er genoten worden van de vuurwerkshow.

De volgende dag stond het Kindermaritiem op het programma wat namens de Maritiem organisatie wordt gecoördineerd. Naar schatting kwamen 600 kinderen samen met hun ouders op de Makke Beer dropveters knopen en een Scheepsmaatjesdiploma ophalen en kon iedereen aansluitend naar de overkant met het St. Joris pontje. Na het drukke dagprogramma hebben de loodsen en stafleden deelgenomen aan de eerste Bossche Drakenrace waar na een spannende strijd met Roeivereniging de Hertog de winst werd behaald!

Brabants Dagblad: Zeeverkennersgroep Sint Joris wint Bossche Drakenrace

Zondagmiddag is het Kindermaritiem voortgezet en was er net als op zaterdag gelegenheid om de Makke Beer te verkennen en een rondleiding te krijgen.

Graag bedanken we iedereen voor hun bijdrage en aanwezigheid bij dit succesvolle weekend!