Fijne feestdagen!

2018 was voor Zeeverkennersgroep Sint Joris weer een geslaagd jaar. Er zijn dit jaar veel leuke activiteiten ondernomen zoals de Landelijke Zeilwedstrijden en Pinksterkamp. De zeeverkenners hebben een lange reis gemaakt naar Friesland, een watersportgebied bij uitstek. De Dolfijnen hebben iets dichter bij huis als echte ridders en jonkvrouwen een draak verslagen in Lith!

Ook op klusgebied was het een succesvol jaar. We hebben naast het gebruikelijke onderhoud, een ingericht optimistenhok en de Makke Beer heeft nieuwe binnenverlichting gekregen. Ook in 2019 hebben we weer allerlei klussen op het programma staan zoals het compleet vernieuwen van de toiletten in de Makke Beer.
Graag bedanken we alle vrijwilligers die dit tot een geslaagd jaar hebben gemaakt!

We wensen iedereen een behouden vaart in 2019!

Start nieuw seizoen- 25 augustus

Zaterdag 25 augustus is de opening van het nieuwe seizoen!

Het seizoen zal traditioneel beginnen met het overzwemmen van de oudste dolfijnen naar de zeeverkenners. Voorafgaand is er de installatie van nieuwe zeeverkenners, stafleden en de nieuwe schipper van de Dolfijnen.

De gezamenlijke seizoensopening is van 10:30 tot 11:30 uur. Ook alle ouders, broers en zussen zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijke start van het seizoen mee te maken.

Het programma van de dolfijnen begint om 9:00 uur en zal tot 11:30 uur duren. De zeeverkenners beginnen om 10:30 uur en dat is net als normaal om 14:00 weer afgelopen. Natuurlijk kom je in volledig uniform!

Grootkamp 2018 - dolfijnen

Hallo allemaal!

Het dolfijnenkamp begint al over een paar weken en we hebben er allemaal al ontzettend veel zin in! Afgelopen weken hebben we de glijbaan en de schommel op de vlotten al uitgebreid getest en ondervonden dat deze mee mogen.Tijdens het controleren van alle spullen heeft de leiding iets op het terrein gevonden. Het lijkt wel op een uitnodiging uit het verleden!

'Weledele vinder van dit bericht,

U wordt door de REGERING der Stad Heusden,

uitgenoodigd op het DINER, aan Zijne Majesteit de Koning, aangeboden;

hetwelk op Maandag den dertiende Augustus des namiddags ten 1200 uur bij strandbad Well' te Well gegeven zal worden.

Hoogachtend,

Den Stads-Monnik'

Het ziet er naar uit dat we een een bezoek gaan brengen aan de tijd van de ridders en jonkvrouwen! Omdat we bij de dolfijnen wel houden van een avontuur, zullen wij maandag 13 augustus om 11:00 uur zeker bij 'strandbad Well' te Well aanwezig zijn.

Als je op bezoek gaat bij de koning doe je natuurlijk je mooiste kleding aan en je haar netjes, dus alle spullen die hiervoor nodig zijn moeten mee op kamp.

Dankzij www.feestwinkelxl.nl kan de staf zich op hun best vertonen aan de koning. Bedankt feestwinkelXL voor deze mooie verkleedkleding!

Leve de Koning!
Hoera! Hoera! Hoera!